Om Invision Media Group

Invision Media Group AB har sedan 1998 förenat butiker och företag som vill nå ut med budskap till kunder via våra kundpinnar. Samverkan och service är våra ledord. Med en gedigen erfarenhet av profilbyggande marknadsföring erbjuder vi en unik service och effektiv exponeringsyta i över 1200 dagligvarubutiker runtom i hela landet.

Vi ger handlarna en förstklassig service kring varuavskiljaren då de oftast har mycket annat att tänka på i sin butik. Tillsammans ökar vi kännedomen om varumärken och budskap såväl lokalt som mot mer specifikt utvalda geografiska områden. Du blir unik som butik i ditt samarbete med oss och du blir unik i din exponering tillsammans med oss.

Butiksmedia som exponeringskanal har en ljus framtid och är en aktiv mediekanal där kunden bokstavligt talat kommer i kontakt med marknadsföringen i form av kundpinnen. Som Sveriges ledande leverantör ser vi även alltid till att ta hand om de gamla varuavskiljarna och återvinner dem. Vår vision är att agera samordnare mellan handlare och företagare nationellt i Sverige såväl som globalt.

ARBETA MED OSS – MÖJLIGHETERNAS ARBETSPLATS

Vi söker hela tiden personer som vill vara med på vår resa mot vår vision att bli ledande i Europa. Just nu behöver vi förstärkning i Skåne, Stockholm och Göteborg/Västra Götaland där du kommer ingå i team som ansvarar för distriktet. Kan du tillföra kunskap inom försäljning, marknadsföring, affärsutveckling, ledning eller har andra kompetensområden du tror kan passa så är det meriterande. Är du ansvarsfull, kan bygga relationer, är orädd och beslutsam och vill jobba med försäljning så värderar vi detta högt och det kan finnas plats för dig redan nu.

Känner du att detta är en beskrivning som stämmer in på dig, hör gärna av dig!

Invision Media Group
Kyrkogatan 15
411 15 Göteborg

Telefon: 031-348 04 00
E-post: info@invision.nu

Invision Media Group
grundades 1998
Vi har sedan starten levererat över två miljoner varuavskiljare till över två tusen butiker
Vi finns representerade i hela Sverige samt även i Norge, Danmark och på Island

Nyheter

Alla nyheter >>

Uppdatering av hemsidan december 4, 2016

Vi har gjort lite förändringar på hemsidan under helgen. Hoppas att ingen har störts av detta och att ni gillar vad vi gjort.

Nu har vi kundkorgar november 23, 2016

basketbackground1

Du vet väl om att du nu även har möjlighet att exponeras på kundkorgar? Ica Nära Näset är först ut i samverkan med Husman Hagberg Lidingö.

Vi har flyttat september 1, 2016

Nu finns vi vid Domkyrkan, närmare bestämt på Kyrkogatan 15. Välkomna förbi på en kaffe!